وب سایت فروشگاهی چیست؟ وبسایت فروشگاهی یک پلتفرم آنلاین است که به کاربران اجازه میدهد محصولات یا خدمات مورد نیاز خود را به صورت اینترنتی مشاهده، مقایسه و خریداری کنند. این وبسایتها به عنوان فروشگاههای اینترنتی یا فروشگاههای آنلاین نیز شناخته میشوند.
حال نوبت آن است تا از سایت بتوانید درآمد کسب کنید. استفاده از شبکههای اجتماعی بهترین روش برای برندسازی و معرفی خدماتتان است.
- معرفی افزونه دیجیتس و ضرورت استفاده از آن در سایت فروشگاهی
سایتهای فروشگاهی حرفهای برای اینکه روند پرداخت را برای کاربران آسانتر کنند از امکان شارژ کیف پول استفاده میکنند. در این ویدئو درباره تنظیمات کیف پول و فعالسازی آن در سایت فروشگاهی صحبت میکنیم.
اینماد (علامت اعتماد الکترونیکی) نشاندهنده رعایت استانداردهای امنیتی و خدماتی در فضای آنلاین است و به کاربران اطمینان میدهد که شما یک کسبوکار معتبر هستید.
انتخاب دامنه مناسب برای وب سایت فروشگاهی نقش مهمی در هویت برند و جلب توجه مشتریان دارد. دامنه باید کوتاه، ساده و به خاطر سپردنی باشد تا کاربران به راحتی بتوانند آن را یادآوری کنند.
در این مرحله تمام توان خود را برای معرفی برندتان بگذارید؛ چرا که حتی اگر بهترین سایت فروشگاهی را هم طراحی کرده باشید، وقتی کسی شما را نشناسد هیچ عایدی برایتان نخواهد داشت. از تمام پتاسیلهای موجود در بازاریابی مانند سئو، تبلیغات ریتارگتینگ، شبکههای اجتماعی، بازاریابی محتوایی، تبلیغات محیطی و… استفاده کنید تا مردم شما را بشناسند.
یکی از پرچالشترین موضوعات برای تیم ما، طراحی بخش جستجوی سایت فروشگاه آنلاین، است. وقتی مشتری وارد سایت میشود و نام کالای خود را در کادر جستجو وارد میکند، باید کالای مورد نیاز در دستهی کالاهای مربوط به آن، نمایش داده شود. هرچه طراحی بخش جستجوی سایت شما دقیقتر و هوشمندانهتر انجام شود، امکان فروش محصولات شما نیز بیشتر خواهد شد.
از آن به بعد، تعداد کالاهای موجود در انبار در صفحهی هر محصول نمایش داده میشود. با این کار، مشتریان میتوانند میزان محبوبیت کالا را تشخیص دهند و اگر کالا رو به اتمام است، خرید آن را به تاخیر نیندازند.
در این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی، نحوه ایجاد برگه ورود و ثبت نام با استفاده شورتکدها را خواهید دید.
به هزینههای پنهان مانند هزینههای تمدید دامنه و اضافه کردن امکانات خاص توجه کنید.
بله. یکی از خدمات شرکت ما، سئو سایت است. البته هزینهی این بخش به صورت جداگانه دریافت میشود.
تمام کسبوکارها برای افزایش فروش به سایت فروشگاهی اینجا را بررسی کنید نیاز دارند. در این مقاله با مراحل نحوه آموزش طراحی وبسایت فروشگاهی آشنا شدید.
فوتر یا پاورقی قسمت پایین سایت شماست. در فوتر بهتر است مواردی مثل: مطالب درباره ما، آدرس حضوری، لینک شبکه های مجازی، نماد ها (اینماد و نماد های اعتماد الکترونیک) و ... قرار گیرند.